Ugrás a tartalomra

Referenciák

A WIWE projekt kapcsán a Sanatmetal Kft. megbízásából egy olyan mobil, az átlagember számára is használható EKG berendezés létrehozása volt a cél, mely nem csak kijelzi, de ki is értékeli az EKG eredményét.
Az Uzsoki Utcai Kórház számára készített CMS alapú weboldal, melynek egyik központi eleme a részletes szakrendelés-, orvos- és osztálykereső funkció.
CMS alapú, gyors és üzleti célokra optimalizált weboldalak fejlesztésében szerezett tapasztalatainkat felhasználva alkottuk meg a Magyar Kórházszövetség számára a rendezvényekkel kapcsolatos weboldalt.
A Beks Kft. megbízásából, a Welcome 3 beléptető rendszerhez készített távfelügyeleti rendszer, amely a rendszerben képződött jelzésekből készít napi szintű kimutatást, valamint sürgősségi értesítéseket, melyeket több csatornán is továbbít.
A Debreceni Egyetem részére pályázati finanszírozású projekt keretén belül, klinikai kutatások és a hozzájuk kapcsolódó adatszolgáltatások nyilvántartására szolgáló rendszer tervezése és fejlesztése.
Cégünk konzorciumi tagként vesz részt a Rákos sejtek automatizált felismerése citológiai kenetekben című pályázati projektben.
A Debreceni Egyetem külföldi hallgatói adatainak kezelését elősegítő, nem publikusan elérhető tanulmányi információs rendszerhez kapcsolódva került kifejlesztésre a felvételi vizsgákat lebonyolító oktatók munkáját segítő Felvételi mobilapplikáció
A Debreceni Egyetem a tudományos élet Észak-Alföldi központjaként számos tudományos és kulturális konferenciának ad otthont évről-évre.
Az UD Mediversity mobilalkalmazás a Debreceni Egyetem előremutató, egészségügyi ellátáskereső fejlesztése, melynek célja, hogy a betegek és hozzátartozóik egyszerűen, gyorsan eligazodhassanak a debreceni Klinikai Központ és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház szolgáltatásai között.
A pályázati finanszírozásban elkészült automatikus klasszifikáló és tárgyszavazó rendszer jelentős innovációval bír. A fejlesztés keretében egy olyan algoritmus és keretrendszer jött létre mely számos további alkalmazását tette lehetővé a kifejlesztett algoritmusnak.
Cégünk szakmai megvalósító partnerként vesz részt a daganatos megbetegedések diagnosztikai céljából készülő, orvosi képalkotó rendszerekből származó felvételek autmatizált feldolgozására alkalmas rendszer és algoritmus fejlesztésében.
A projekt kapcsán egy olyan értékesítési és beléptető rendszert hoztunk létre, melyet kimondottan a gyógyfürdők illetve wellness szolgáltatásokat nyújtó intézmények tudnak használni.
A Debreceni Egyetem számára készített rendezvénymenedzsment rendszer lehetővé teszi az események szervezését, a hozzá kapcsolódó erőforrások (helyszínek, épületek) kezelését és foglalásokhoz kapcsolódó adminisztratív folyamatok meggyorsítását.
Cégünk által került fejlesztésre a SCUNL Rendszer, mely a Debreceni Egyetemen működő automatikus tárgyszavazó és katalogizáló rendszert, mely képes a full-text szövegek automatikus kategorizálására és klasszifikálására, gyorsítja a tárolt dokumentumokban történő keresését és a metainformációk seg
Cégünk készítette el az egyetemi honlaphoz kapcsolódó háttérrendszert, mely több mint egyszerű adminisztrációs felület.
Cégünk által került tervezésre és jelenleg is folyik a fejlesztése a Debreceni Egyetemhez kapcsolódó, a külföldi hallgatók kezelését elősegítő, nem publikusan elérhető tanulmányi információs rendszernek, mely lehetővé teszi a külföldi hallgatókhoz kapcsolódó folyamatok menedzselését a jelentkezés
Cégünk tapasztalattal rendelkezik CMS alapú, gyors és üzleti célokra optimalizált oldalak fejlesztésében is. A Variotrade Kft.
Cégünk részt vett a Debreceni Egyetem portálrendszerének kialakításában, melyben számos egyedi modult készítettünk el, mely alapját képezi a portálhoz tartozó további oldalak gyors elkészítésének.
A Ferencvárosi Torna Klub számára készített állandó vásárlási kedvezményeket biztosító rendszer nyilvános interfésze, mely a Fradi szurkolói kártya alapfuncióin túl azonnali információkkal szolgál tulajdonosa számára, továbbá naprakész információkkal rendelkezik a kedvezményadó helyekről és a ked
Folyamatban van a gyógyfürdők és gyógyvízzel kapcsolatos szolgáltatásokat kereső applikáció fejlesztése, mely egyedi, partnerünk által publikálásra kerülő alkalmazás.
A Sanatmetal Kft. által gyártott mobil EKG készülék vezérlő applikációja, mely képes az aktuális kardiográfiai folyamatok monitorozására együttműködve a hardvereszközzel.
A Magyar Kórházszövetség számára készített alkalmazás, mely bemutatja a konferencia rendezvényeit, eseményeit, előadóit, kiállítóit, továbbá információkkal szolgál a szálláshelyekről és a konferenciához kapcsolódó szolgáltatásokról.
Az Uzsoki Utcai Kórház szolgáltatásait megismertető alkalmazás segítséget nyújt a kórház telephelyei közötti eligazodásban, információkat szolgáltat többek között a kórház osztályairól, orvosairól, azok elérhetőségeiről és a kórház partnereiről.
A Budapesti Gazdasági Egyetem számára készített ingyenes alkalmazás, mely segítséget nyújt az egyetem hallgatóinak a mindennapokban, lehetővé teszi az oktatási, tanulmányi információk gyors elérését az ügyek intézését.    
A Debreceni Egyetem hallgatói számára készített angol és magyar nyelvű, ingyenes alkalmazás, melyben integrálásra kerültek a hallgatók számára legfontosabb egyetemi rendszerek, továbbá számos információval szolgál az egyetemi polgárok mindennapjaiban.
Külföldi hallgatók és a képzések iránt érdeklődők számára készített angol nyelvű alkalmazás, mely segíti a Debreceni Egyetem megismerését, továbbá lehetőséget nyújt jelentkezésre és segít eligazodni a jelenleg egyetemen tanuló, elsősorban külföldi hallgatók számára.