Ugrás a tartalomra

Webfejlesztés

Tapasztalattal rendelkezünk gyors és költséghatékony, CMS alapú rendszerek fejlesztésében, továbbá összetett webes rendszerek, webáruházak tervezésében és kivitelezésében.


Alapvető követelménynek tekintjük az általunk fejlesztett webes rendszerek eszközhöz alkalmazkodni tudó megjelenítését, továbbá a rendszerek nyelvesítését. Célunk, hogy az általunk készített weboldalak partnereik számára költséghatékony marketing eszközök legyenek, továbbá lehetővé tegyék a publikus folyamatok támogatását. Ennek megfelelően fejlett üzleti logikát kezelő rendszerekkel rendelkezünk, melyekhez társuló űrlapokon, felhasználói felületeken keresztül ügyfeleink és partnereik számára egyszerű legyen a kommunikáció.


CMS alapú oldalinkhoz lehetőséget biztosítunk költséghatékony cross-platform mobil alkalmazások elkészítésére, mely segítségével nem csak a webes térben, hanem a mobil áruházakban is jelen lehetnek termékeikkel, mindezt úgy, hogy csupán egyetlen rendszerben szükséges adminisztrációs tevékenységet folytatniuk.