Ugrás a tartalomra

Egyedi rendszerek fejlesztése

Cégünk tapasztalattal rendelkezik egyedi rendszerek fejlesztésében. A rendszerek tervezése során saját módszertant dolgoztunk ki, annak érdekében, hogy rendszereink leginkább az ügyfél igényeinek megfelelőek legyenek. Már a tervezési fázisban szorosan együttműködünk az ügyfeleinkkel, riportokat, drótvázakat készítünk annak érdekében, hogy ügyfeleink valóban azt a rendszert kapják, mely leginkább illeszkedik elvárásaikhoz.

A fejlesztések során szerveroldalon Windows Virtual Server Standard operációs rendszert, az igényeknek megfelelően Smart GWT eszközkészletet vagy Angular js. alapú frontend megoldásokat alkalmazunk, továbbá Payara alkalmazásszervert használunk.

Tapasztalattal rendelkezünk a kisebb, egyszerű oldalakat támogató adatbázistól a nagyméretű, vállalati adatbázisok kezeléséig, melyhez igény szerint MySQL adatbázis kezelőt, vagy MS SQL-t alkalmazunk. A kommunikáció számára egyedi megoldásokat fejlesztettünk, mely lehetővé teszi a REST alapú kommunikációt és a Webservice alapú kommunikációt egyaránt. A kommunikáció eszközeként az integrált rendszerek esetében képesek vagyunk JSON, vagy XML alapú kommunikáció küldésére és fogadására. Nagy tapasztalattal rendelkezünk egyedi értesítési rendszerek készítésében, mely a GCM szolgáltatásait felhasználva, az ügyfeleink számára széleskörű, akár automatizált értesítési lehetőséget biztosít.

Természetesen fejlesztőink széleskörű szaktudásának köszönhetően más technológiai ismeretekkel is rendelkeznek, mind a szerver, mind a fejlesztői környezet, mind az adatbázis kezelők tekintetében.

Cégünk rendelkezik egyedi alkalmazásfejlesztési tapasztalattal oktatási, kormányzati illetve egészségügyi szektorokban, ahol jelenleg is funkcionáló rendszereink segítik a partnerek folyamatainak hatékony működését.