Város applikációk

 

A Városalkalmazás az adott településen élők számára egy olyan felhasználói felületet biztosít, ahol a lakosság számára rendkívül hasznos információk érhetőek el. Az alkalmazás elsődleges célja az önkormányzat és polgárai közötti kétirányú kommunikáció megteremtése, illetve elősegítése.

 

Az önkormányzat üzeneteket, értesítéseket (push notification) küldhet gyors és költséghatékony módon különböző témákban, legyen az tájékoztatás a városban megvalósuló fejlesztésekről, vagy épp riasztás katasztrófa helyzet esetén. Az alkalmazás segítségével a város polgárainak kikérhető a véleménye akár reprezentatív felmérések, közvélemény kutatások formájában.

A felhasználó bejelentéseket tehet különböző témákban (baleset, talált/elveszett tárgy, kóbor állat), melyekkel segítheti a település többi polgárát, az önkormányzatot, vagy a városgazdálkodás munkáját. Értékelheti, hozzászólásával segítheti az adott településen lévő szolgáltatások működését.

A mobil alapú Városalkalmazás olyan módon integrálja a városhoz kapcsolódó szolgáltatások, programok és események teljes vertikumát, amelyre egyetlen más, a piacon elérhető tematikus megoldás sem képes. Az alkalmazás segítségével a felhasználók úgy érezhetik: kezükben tartják a „város kulcsát”.


Egyetemi applikációk

 

Az egyetemi hallgatók számára gyakran gondot okozhat eligazodni a karok és szakok közt, megkeresni egy oktató elérhetőségét, vagy éppen megtalálni a termet ahol a következő óra kezdődik. A felsőoktatási intézmények számára készült alkalmazásaink célja az adott intézményben tanulók minden olyan információval való ellátása, amelyre az évek során szükségük lehet.

Az egyetemi applikációk fejlesztése során a felvételizőkre is gondoltunk. Ebben megtalálhatóak a jelentkezéshez szükséges információk, ponthatárok, megfelelő képet alkothatnak az egyetemről, az alkalmazás meggyőzi a felhasználót, hogy az adott intézményt válassza. A nagyszámú külföldi hallgatók miatt, célszerű angolul is elkészíteni az alkalmazást.

A hallgatók számára készült alkalmazásban a felhasználók pillanatok alatt megtudhatják, hol, illetve milyen órájuk következik az online órarend és a „teremkereső” funkció segítségével. Tájékozódhatnak oktatási információkról, határidőkről, programokról, szórakozási lehetőségekről.


Kórházi applikációk

 

A kórházaknak készült alkalmazás célja, hogy csökkentse az orvos-beteg közti „távolságot”. Az alkalmazásban böngészhetünk az osztályok, szakrendelések, ambulanciák közt, megtekinthetjük azok rendelési idejét, ügyeleti időszakát, illetve az ott dolgozó orvosok névjegyét, elektronikus elérhetőségét.

Az olykor nehézkes tájékozódást térképes navigáció segíti akár autóval, akár tömegközlekedési eszközzel szeretnénk megközelíteni az adott kórházat. A felhasználó hasznos információkat szerezhet a kórház házirendjéről, várólistákról, betegjogról.

Az applikációban pácienseknek lehetősége van a kórházi kezelése végén készült zárójelentését (vagy egyéb kórházi dokumentációját) okos telefonjára, táblagépére digitális formában letölteni, ott tárolni és megtekinteni. Ha telepíti a Kórházalkalmazást okos telefonjára vagy táblagépére, az alkalmazáson belül megtekintheti a regisztráció során létrejött fiókjához rendelt dokumentumokat is.


Sportszervezet számára készült applikáció

 

Ez a fejlesztés egy sportklub információs és egyben szórakoztató alkalmazása. A szurkolók megtekinthetik az aktuális eredményeket, tabellákat, mérkőzéseket, böngészhetnek a klub, illetve a játékosok statisztikái között. Részletes leírást találnak a csapat tagjairól, edzőkről és a szakmai stábról, olvashatnak a klub történelméről, korábbi sikereikről, kiemelkedő teljesítményekről.

Az alkalmazás tartalmazza a jegyvásárláshoz szükséges információkat is, például a jegyárakat, értékesítési pontokat, stb..


Szórakoztató applikáció

 

Az amerikai futball rajongóinak készült alkalmazás a legnagyobb futball szövetség, az NFL-hez kapcsolódó híreket, információkat tartalmazza beépített hírszolgáltatón illetve hírcsatornán keresztül. Böngészhetünk a csapatok tabellái, statisztikái között, a kedvenc csapat menüpontban beállíthatjuk, hogy melyik csapatokról kérünk értesítéseket. Az alkalmazást játékok, tippjáték színesítik.


Projektmenedzsment

 

Célunk olyan informatikai támogató rendszerek fejlesztése, amely minden szinten kielégíti a megrendelői igényeket. A minden esetben egyedi vállalatirányítási rendszer nem sablonmegoldásokat ad, hanem figyelembe veszi az adott vállalkozás egyedi problémáit, igényeit, munkafolyamatait, így felelve meg a rendszerrel szemben támasztott elvárásoknak.

A vállalatirányítási projektmenedzsment rendszerrel elérhető, hogy a projekt az előre definiált célok eléréséhez a szükséges eszközöket optimálisan és integrált módon használja fel. A projekt- és költségtervekkel, erőforrás-menedzsmenttel jelentős időt és energiát takaríthat meg a projekt kivitelezése alatt.