A Sightspot Network Kft. elkötelezett, hogy professzionális, a megrendelői igényeket minden szinten kielégítő megoldást nyújtson, ezért is fektetünk nagy hangsúlyt a megrendelővel való rendszeres kommunikációra.

A szoftverfejlesztés kezdeti szakaszában részletes követelmény, illetve rendszer specifikációt készítünk, ami garantálja, hogy a megrendelő a számára valóban leginkább prosperáló fejlesztés valósuljon meg. A fejlesztés további szakaszában rendszeres konzultációk segítik a részeredményekből levont következtetések integrálását.

Az első verzió elkészülését követően elvégezzük a tesztelési, finomhangolási feladatokat, ahol lehetőség van még további módosítások végrehajtására is. Vállaljuk a szoftver teljes körű támogatását, így biztos lehet benne, hogy cége szoftvere naprakész, hiszen bármilyen problémát azonnal javítunk.

A Sightspot Network Kft. az általa fejlesztett szoftverekre teljes körű GARANCIÁT biztosít.

Kérje ingyenes konzultációját és árajánlatát kollegáinktól. Kapcsolat


Alkalmazott technológiák:

Szerver oldalon Windows Virtual Server 2008 R2 Standard operációs rendszert, Smart GWT eszközkészletet, Glassfish alkalmazás szervert, EJB szerver oldali komponenseket, MySQL adatbázis kezelőt és Facebook API integrációt alkalmazunk.

iOS mobil oldalon Core Data adatbázis kezelő rendszert, XCode fejlesztő környezetet, AFNetworking hálózatkezelő keretrendszert használunk a REST hívásokhoz és Apple Push Notification Service-t az értesítésekhez.

Android oldalon SQLite adatbázis kezelőt, Eclipse fejlesztői környezetet, Android SDK keretrendszert használunk REST alapú szerver kommunikációhoz és GCM szolgáltatást az értesítésekhez.

Természetesen fejlesztőink széleskörű szaktudásának köszönhetően más technológiai ismeretekkel is rendelkeznek, mind a szerver, mind a fejlesztői környezet, mind az adatbázis kezelők tekintetében.