Debrecen App

 

Az ország legnagyobb önkormányzatának készült alkalmazásban megtalálható minden olyan információ, amelyre egy debreceni polgárnak szüksége lehet. Cikkeket olvashat a város RSS hírcsatornáján, böngészhet a debreceni programok és szolgáltatások között, közlekedési információkról tájékozódhat.

 


 Zugló App

 

Zugló önkormányzatának készült alkalmazás a zuglói polgárok életét teszi könnyebbé nap, mint nap. Ügyintézés, információszerzés, programajánlók, kereskedelmi szolgáltatások, vagy közérdekű témák: a Városalkalmazás mindenhez hozzáférést biztosít.

 


 Uzsoki App

 

Az Uzsoki kórháznak készült alkalmazásban még sosem volt ilyen egyszerű megtalálni a számunkra fontos osztályok, ambulanciák, orvosok névjegyét, elérhetőségeiket, rendelési idejüket. Bejelentkezés után az online lelet adattár segítségével tekinthetjük meg kórházi dokumentációinkat.

 


 Loki App

 

A maga nemében egyedülálló alkalmazás a debreceni futballcsapattal kapcsolatos híreket, információkat, statisztikákat tartalmazza. Megtekinthető az előző fordulók eredményei, a szezonból hátralévő meccsek helyszíne, időpontja, az aktuális tabellák, illetve minden olyan információ, amelyre egy szurkolónak szüksége lehet.

 


 FK! Going Deep

 

A legnagyobb amerikai futball szövetség, az NFL szerelmeseinek készült alkalmazás. Érdekes információk a csapatokról, tabellák és tippjáték teszik még érdekesebbé az alkalmazást.


VIR

 

Magyar Információ-Technológiai Informatikai Szolgáltató Kft. számára elkészült és átadott projektmenedzsment rendszer integrálva lett a MITISZ saját vállalatirányítási rendszerébe. Segítségével nyomon követhetjük kollégáink napi feladatait, projektvezetőként a ránk bízott projektekkel kapcsolatban feladatokat oszthatunk ki, és ellenőrizhetjük azok végrehajtásának állapotát. A modul tartalmaz egy Gantt diagram szerkesztőt, amely segítségével összesítve és együttesen szerkeszthetjük és láthatjuk egy adott projekt részfeladatait.